YritysWorldvisitor AS tarjoaa edullisia matkoja suoramarkkinoimalla ja muoti- ja elektroniikka-aloilta tuttujen outlet-myymälöiden toimintaperiaatteella.

Miten matkoja voi myydä näin edullisesti?
Hyvin selkeästä ja yksinkertaisesta syystä:

  • Worldvisitor AS on erikoistunut matkanjärjestäjä, jonka tuotevalikoima on suhteellisen kapea ja keskittynyt kulttuuripainotteisiin Välimeren alueelle ja Keski-Eurooppaan tehtäviin kiertomatkoihin. Näin ollen sen ei tarvitse kustantaa suurta määrää tuotekehitykseen erikoistunutta ja matkailualan ammattilaisista koostuvaa henkilökuntaa.
  • Worldvisitor AS ei käytä kalliita markkinointikanavia kuten televisiota tai värikkäitä kuvastoja. Tuotteitamme markkinoidaan suoraan tehokkaasti tarkoin valitulle kohderyhmälle.
  • Kaikki matkamme on suunniteltu aktiivisille ja kulttuuria arvostaville matkailijoille.
  • Matkamme ajoittuvat hiljaisille matkailukausille. Tämä takaa kannattavat hinnat sekä mukavan ja miellyttävän ilmaston kulttuuririennoille ja -matkoille Välimeren ympäristössä.
  • Worldvisitor AS myy asiakkailleen suoraan – ilman kalliita matkatoimistoja ja välikäsiä. Matkamme voi varata kätevästi Internetistä, yhteydenpito sekä varaustiedot, laskut ja matka-asiakirjat toimitetaan Internetin kautta eli mahdollisimman kustannustehokkaasti.
  • Jos silti haluat asiakirjasi mieluummin postitse, se onnistuu maksamalla niistä 9 euroa.
 
Tämän uuden ja virtaviivaistetun markkinointistrategian ansiosta Worldvisitor AS pystyy tarjoamaan lyömättömän edulliset hinnat, kun kilpailijamme pinnistelevät huippuliikepaikkojen kulurakenteen, suuren henkilökunnan ja loputtomien kiinteiden kustannusten kanssa – raha näihin on aina viime kädessä saatava ostavilta asiakkailta.Worldvisitor AS siirtää sen sijaan nämä huomattavat kustannussäästöt suoraan asiakkailleen.

Tämän johdosta Worldvisitor AS hyötyy suuren tilaajan eduista ja hotellialan järjestöjen ja lentoyhtiöiden tuesta – erityisesti siksi, että Worldvisitor on muutaman viime vuoden aikana kuljettanut satoja tuhansia matkailijoita Euroopan eri kolkista Turkin lomakohteisiin. Lisäksi voimme olla ylpeitä: Worldvisitor asiakastyytyväisyys on ollut yli 95 % viime vuosikymmenen ajan.

Matkanjärjestäjä:

Worldvisitor AS
Postboks 4814 Nydalen, 0422 Oslo, Norge y-tunnus: 995944588 Sähköpostiosoite: customer@worldvisitor.fi
www.worldvisitor.fi


Suomen lain mukainen matkatakuu:

Matkavakuudet on tarkoitettu matkustajien turvaksi, jos matka peruutetaan tai keskeytyy, eikä matkustaja saa rahojaan takaisin matkanjärjestäjältä. Korvaus kattaa ne kulut, jotka matkustaja on maksanut matkasta sekä mahdolliset kotimatkan kustannukset. Matkavakuus on Norjan takuurahaston RGF asettama vakuus (www.rgf.no). matkavakuusrahasto takaa vakuudet myös suomen kansalaisille.