Ylellinen loma turkoosinsinisissä merimaisemissa1 viikko sis. lennot ja 7 yötä aluksella täysihoidossa
 

1. päivä: Saapuminen Fethiyen satamaan

Tervetulotoivotus M/S Grand Admiralille (tai vastaavalle sisaralukselle) Fethiyen huvivenesatamassa. Yöpyminen aluksella.
 

2. päivä: Tersanenlahti ja Batik Hamamin lahti

Lähdemme liikkeelle aamiaisen jälkeen. Suuntaamme kohti Tersanenlahtea, jonne ankkuroidumme uimaan ja lounastamaan.Tersane tarkoittaa telakkaa. Muinoin alueella asuneet kreikkalaiset olivat laivanrakentajia, ja Tersanen laivanrakennusperinteet ulottuvat aina Bysantin aikaan saakka. Matkamme jatkuu Batik Hamamin lahdelle, jossa on puolittain uponneen kreikkalaisen kylpylän rauniot. Tarina kertoo Kleopatran rakennuttaneen kylpylän. Vesi on kristallinkirkasta ja suorastaan kutsuu uimaan ja snorklaamaan. Päivällinen ja yöpyminen aluksella.
 
 

3. päivä: Batik Hamamin lahti, Manastirinlahti ja Bedri Rahmin lahti

Aamiaisen nautittuamme nostamme ankkurin ja jatkamme matkaa Manastirinlahdelle, jonne pysädymme lounaalle. Iltapäivällä purjehdimme Bedri Rahmin lahdelle, jonne ankkuroimme päivälliselle ja yöpymään. Bedri Rahmin lahti on saanut nimensä tunnetun turkkilaisen kirjailijan ja taiteilijan Bedri Rahmi Eyuboglun mukaan, joka ystävineen kartoitti Lyykian alueen upeaa rannikkoa. Päivälllinen ja yöpyminen aluksella.
 
 

4. päivä: Bedri Rahmin lahti ja Göcek

Aamiaisen jälkeen jatkamme Göcekiin ja ankkuroidumme lähellä satamaa olevalle lahdelle. Voit halutessasi tutustua ruokokasvustoon kätkeytyvään Dalyanin kaupunkiin tai vierailla Iztuzun rannalla, joka tunnetaan valekarettikilpikonnistaan. Voit myös käydä antiikinaikaisessa Kaunosin kaupungissa tai kokeilla mutakylpyä jossakin alueen kylpylöistä. Päivällinen ja yöpyminen aluksella ankkuroituna läheiselle lahdelle.
 
 

5. päivä: Göcek, Yassicansaaret ja Fethiye

Suuntaamme aamiaiselta kohti Yassicansaaria.Voit rentoutua aluksella ja uida. Lounaan jälkeen edessä on viimeinen etappi; iltapäivällä palaamme Fethiyen satamaan. Voit tutustua historialliseen Fethiyeen ja viettää aikaa pitkällä rantapromenadilla. Päivällinen ja yöpyminen aluksella.
 
 

6. päivä: maihinnousu ja kuljetus Fethiyestä Pamukkaleen

Retki jylhienTaurusvuorten halki maailmankuuluun Pamukkaleen, joka tunnetaan ”pumpulilinnana”. Tämän upean geologisen nähtävyyden nimitys tulee tietenkin siitä, miltä se näyttää: vitivalkoiselta pumpulilta. Ikimuistoisista ajoista lähtien aluetta on muovannut putouksina valuva lämmin vesi, ja tuloksena on henkeäsalpaava kalkkikivimuodostelma. Sitä ei suotta listattu vuonna 1988 Unescon maailmanperintökohteeksi. * Valinnainen* Tutustumme kalkkikivialueen yläpuolella sijaiseviin Hierapoliin kaupungin raunioihin. Paikallisessa kylpylähotellissa voit rentoutua retken päätteeksi. Yöpyminen aamiaisineen Denizlin/Pamukkalen alueella (1 yö).
 
 

7. päivä: Pamukkale, Tavas ja Antalya

Pääset näkemään, miten tehdään maailmankuuluja turkkilaisia mattoja. Niiden moninaiset kuviot ja väriyhdistelmät lumoavat. Saat myös käsityksen maaseudun ihmisten elämästä. Jatkamme matkaa Antalyan Rivieralle. Yöpymiset aamiaisineen Antalyan alueella (3 yötä).
 
 

8. päivä: Antalya

Tutustumme kiertoajelulla maakunnan pääkaupunkiin Antalyaan, jota kutsutaan Välimeren helmeksi. Se on Antalyan Rivieran suurin kaupunki. Antalyassa sinua odottaa vilkas ja tunnelmallinen satamakaupunki. Lisäksi pääset tällä retkellä tekemään verovapaita ostoksia koru- ja nahkatavaramyymälässä, jossa saat henkilökohtaista opastusta ammatitaitoiselta henkilökunnalta.
 
 

9. päivä: vapaa-aikaa

Nautisekele hotellin allasosastolla tai tiedustele oppaalta valinnaisia retkikohteita hotellin ympäristössä.
 
 

10. päivä: kotimatka

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti lentokenttää.
 
 

Huom:

Oikeus reittimuutoksiin pidätetään. Reitti riippuu sääolosuhteista. Kaikki päätökset ohjelmanmuutoksista tekee aluksen kapteeni. Vähimmäisosallistujamäärä 30 henkiöä.
* Jos matkasi peruuntuu koronatilanteesta johtuvan matkustuskiellon tai rajoitusten takia, hyvitämme maksamasi summan täysimääräisenä.
 

Ylellinen rannikkoristeily M/S Grand Admiralilla

Ainutlaatuinen sininen risteily M/S Grand Admiralilla (esimerkkialus)

Koe aitoa ja alkuperäistä meriromanttista tunnelmaa ylellisessä, tämän päivän matkustajalle suunnitellussa ympäristössä. Turkoosi meri, täydeltä terältä paistava aurinko ja majesteettiset Taurusvuoret antavat aivan oman säväyksensä unohtumattomalle risteilylle M/S GRAND ADMIRALILLA. Missäpä voisit nauttia paremmin luonnosta ja kulttuurista kuin matkaamalla ylellisellä risteilyaluksella.

Kolmimastoinen Grand Admiral on aluksena aivan omaa luokkaansa, pituudeltaan 67 m ja leveydeltään 9 m. Tiikkinen laiva on viihtyisä ja sisustukseltaan hillityn tyylikäs.

Lähes 150-neliöinen merihenkinen salonki, jossa on suuri baari, toimii sekä ravintolana että oleskelutilana. Sieltä löydät myös intiimejä, itämaistyylisiä nurkkauksia rentoutumiseen. Yläkannella on mukavia aurinkotuoleja lekotteluun. Etukannelta löydät tiikkisiä istuinryhmiä mukavaan yhdessäoloon. Laivan tekniset laitteet ovat uusinta teknologiaa, ja käytössä ovat 220 V:n pistorasiat (toimivat päiväsaikaan). Pääsääntöisesti laiva kulkee moottorilla, ei purjeet ylhäällä.

Hytit:Aluksessa on 18 kahden hengen hyttiä, joissa on parivuode, kaappi, ilmastointi (päiväsaikaan tiettyinä ajankohtina/satamassa ja öisin klo 23.00–8.00 pois käytöstä generaattorin aiheuttaman melun vuoksi) sekä oma kylpyhuone, jossa WC, suihku ja hiustenkuivain. Ei lisävuodemahdollisuutta. Ota hygieniasyistä omat pyyhkeet mukaan.

Ateriat:Täysihoito ilman juomia. Turkkilaisen keittiön antimia aluksella nautittavalla aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä (tarjolla saapumispäivän päivällisestä lähtöpäivän aamiaiseen). Alukselle ei saa tuoda eikä siellä saa nauttia omia juomia.

Huomaa:Juomat aluksella ja valinnaiset retket maksetaan käteisellä euroina, luotto- ja pankkikortit eivät käy. (Valinnaisten retkien myynnistä vastaa Admiralin henkilökunta).

*Aluksen kapasiteetti: M/S Grand Admiral 36 henkilöä - M/S Admiral 32 henkilöä - M/S Queen Atlantis 16 henkilöä

 

Hintaan sisältyvät palvelut

 • Lennot Dalamaniin tai Antalyaan ja takaisin
 • 8 kg käsimatkatavara/hlö
 • Lentokentän ja aluksen väliset kuljetukset (koronarajoitukset otetaan huomioon)
 • 7 yöpymistä ylellisellä gulet-aluksella (kansallinen luokitus)
 • Ateriat aluksella: täysihoito saapumispäivän päivällisestä lähtöpäivän aamiaiseen
 • Täysihoito sisältää kahvin/teen aamiaisella ja iltapäiväteen
 • Toimenpiteet koronatilanteessa: varmistetaan erityisesti aterioinnin turvallinen sujuminen sekä miehistön perehdytys ja toiminta ohjeiden mukaan
 • Tarjouksessa esitellyn päiväohjelman mukainen matkaohjelma
 • Majoitus aluksella kahden hengen hytissä, jossa suihku, WC, ilmastointi (käytössä tiettyinä aikoina)
 
 

Lisäpalvelut

 • Henkilökohtaiset kulut esim. juomat, puhelut, juomarahat, ylimääräiset sisäänpääsymaksut ja täysihoitoon kuulumattomat ateriat (ks. ”Ateriat” matkaohjelmassa), valinnaiset retket, henkilökohtainen matkavakuutus
 • Lisämaksu yhden hengen hytistä 500 €/hlö
 • 20 kg lisämatkatavara 60 €/kpl
  matkavarauksen yhteydessä, jälkikäteen lisättynä 20 € kalliimpi.

Tärkeää: aluksesta ei saa poistua omatoimisesti, turvavälejä pitää noudattaa, aluksen ulkopuolella ei saa aterioida tai nauttia juomia.

 1.Huone

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us