Kaupunkilomaseikkailu tuhannen ja yhden yön maisemHieno mahdollisuus pidentää lomaasi kolmella yöllä 5 tähden luksushotellissa täysihoidossa!
 

1. päivä: saapuminen kohteeseen

Lento Istanbuliin. Kentällä sinua ovat vastassa skandinaavisia kieliä tai englantia puhuvat oppaat. Kuljetus hotelliin. Kaikkiaan neljä yöpymistä aamiaisineen Istanbulissa.
 
 

2. päivä: 7 kukkulan kaupunki Istanbul

Istanbul on Turkin suurin kaupunki, ja se tarjoaa matkailijalle lukuisia kulttuurikohteita. Vierailijaa odottavat ottomaanien upeat palatsit, moskeijat ja basaarit sekä Bysantin ajan vaikuttavat kirkot ja vesisäiliöt. Modernista Istanbulista tekee viehättävän sen sijainti Bosporinsalmen rannalla ja erityisesti sen ystävälliset asukkaat. Bussiretkellä pääset tutustumaan kaupungin Euroopan-puoleisessa osassa oleviin nähtävyyksiin (Taksimin aukio, Galatan kaupunginosa ja Eyüpin alue). Nauti lasillinen teetä Pierre Lotin kukkulan nähtävyyksiin tutustuessasi ja aisti samalla tämän aitoa ja alkuperäistä Konstantinopolia edustavan alueen ainutlaatuinen uutta ja vanhaa sekoittava tunnelma. Tämän retken jälkeen huomaat osaavasi liikkua helpommin tässä kiehtovassa kaupungissa. (Retken aikana on myös mahdollisuus tutustua matonsolmintaan ja hankkia kotiinviemisiksi matto asiantuntevalta kauppiaalta.)
 
 

3. päivä: Bysantin ja ottomaanien ajan rakennuksia

Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Topkapin palatsiin, josta ottomaanien valtakunnan sulttaanit kerran hallitsivat valtakuntaansa. Käymme myös tutustumassa Siniseen moskeijaan ja entiseen Hippodromiin, jossa ovat yhä jäljellä Egyptiläinen obeliski, Käärmepylväs ja Keisari Wilhelmin kaivo. Päivän huipentuma on Istanbulin tärkein monumentti, Hagia Sofia, jossa ovat maailman kauneimmat Bysantin ajalta säilyneet mosaiikit. Hagia Sofia on ehdottomasti Istanbulin rakennuksista vaikuttavin ja myös yksi Turkin arkkitehtuurisesti arvostetuimmista ja tärkeimmistä kohteista. (Tämän retken yhteydessä on myös mahdollisuus ostaa taitavien käsityöläisten valmistamia koruja ja nahkatuotteita.)
 
 

4. päivä: omaa aikaa tai:

Risteily Bosporinsalmessa ja käynti Egyptiläisessä basaarissa (vapaaehtoisia). Istanbulin-matka ei ole täydellinen ilman Bosporin-risteilyä. Ennen kuin jätät kaupungin taaksesi, on sinulla mahdollisuus osallistua puolisentoista tuntia kestävälle risteilylle Bosporinsalmessa. Pääset näkemään pittoreskeja kesähuviloita, tyylikkäitä taloja, ylellisiä palatseja ja kalaravintoloita sekä Anadolu Kavagin ja Rumeli Hisarin linnoitukset. Kalaravintolassa nautitun lounaan (vapaaehtoinen) jälkeen matka jatkuu kuuluisaan Egyptiläiseen basaariin. Sieltä voit halutessasi hankkia mausteita, leivonnaisia, tekstiilejä, koruja ja paljon muuta.
 
 

5. päivä: lyhyt lento Antalyaan, noin 50 min

Oppaat ovat sinua vastassa Antalyan lentokentällä, josta kuljetus 5 tähden luksushotelliin Turkin Rivieralla. Siellä sinua odottaa täysihoito, kaikki ateriat ja juomat sisältyvät hintaan.
 
 

6. ja 7. päivä:

Yöpyminen hotellissasi. Nauti täysihoidon suomista mahdollisuuksista ja hotellin palveluista, rentoudu tai tutustu ympäristöön.
 
 

8. päivä:

Kuljetus Antalyan lentokentälle ja kotiinpaluu.
 
 

Huomaathan:

Pidätämme oikeuden järjestelysyistä johtuviin muutoksiin matkaohjelmassa. Hintaan eivät sisälly lounaat ja päivälliset Istanbulissa, vapaaehtoiset retkiohjelman mukaiset retket eivätkä henkilökohtaiset kulut, esim. juomat, puhelin ja sisäänpääsymaksut. Lennot ovat pääsääntöisesti suoria, mutta välilaskut ovat mahdollisia. Hotelliluokitus on paikallisen käytännön mukainen. Jotkin hotellipalvelut ja esim. harrastusvälineet saattavat olla maksullisia, ja niiden saatavuus voi riippua säästä ja sesongista. Opastus on matkoillamme normaalisti skandinaavisilla kielillä, muttapoikkeustapauksissa, esim. oppaan sairastuminen, kielenä voi olla englanti. Vähimmäisosallistujamäärä 25 henkilöä, vapaaehtoisilla retkillä 15 henkilöä.
 

Viihtyisä hotellisi

Käytämme tarkkaan valikoituja neljän ja viiden tähden hotelleja.

Esimerkkihotelli Istanbulissa:
Bulvar Palas 4 tähteä www.hotelbulvarpalas.com Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, jossa suihku tai amme ja WC, ilmastointi (lämmitys), puhelin ja TV.

Pidennetty matka: Maritim Pine Beach Resort (Belek) 5 tähteä www.maritim.com.tr
Maritim Pine Beach Resort Belekissä on ansainnut joka ainoan viidestä tähdestään.
Ja tietenkin sinä muutaman upean lomapäivän tässä luksushotellissa!
Hotelli sijaitsee Belekin rantakohteessa. Pääset sieltä suoraan turkoosina kimaltavaan mereen ja huikaisevan pitkälle rannalle.
Pidennetyn osan lomastasi vietät TÄYSIHOIDOSSA - kaikki ateriat ja juomat sisältyvät hintaan!

Maritim Pine Beach Resort & Spa-1  Maritim Pine Beach Resort & Spa-2
 

Hintaan sisältyvät palvelut

 • lennot Suomi - Istanbul - Suomi tunnetulla lentoyhtiöllä
 • 8 kg käsimatkatavara/hlö
 • kuljetukset hotelliin ja takaisin lentokentälle Istanbulissa
 • ajanmukaiset, ilmastoidut retkibussit
 • majoitus kahden hengen huoneessa, jossa suihku tai amme, WC, ilmastointi ja TV
 • 4 yötä 4 tähden hotellissa Istanbulissa
 • runsas aamiaisbuffet
 • koulutetut, skandinaavisia kieliä puhuvat oppaat
 • RGF-matkavakuus
 • matkanjärjestäjä, jolla vuosien kokemus alalla
 

3 lisäyötä!

 • lento Istanbulista Antalyaan
 • 3 yötä 5 tähden hotellissa Turkin Rivieralla
 • Täysihoito: aamiainen, lounas ja päivällinen runsaasta noutopöydästä, naposteltavat, välipalat, alkoholittomat juomat ja paikalliset alkoholijuomat
 • Lento Suomeen Antalyasta
 
 

Erikoistarjous

 • Kulttuuri- ja ateriapaketti tarjoushintaan Paketti sisältää päivällisen joka ilta (tietyissä tapauksissa kiinteä ruokalista), kaikki sisäänpääsymaksut ja käynnit nähtävyyksillä 2. ja 3. päivänä: 169 €/hlö etukäteen varattuna, paikan päällä 199 €/hlö.
 • †† Kokopäiväretki: Bosporin-risteily ja Egyptiläinen basaari 48 €/hlö.
 • yhden hengen huoneen lisämaksu 129 €/hlö (199 €/hlö 7 yön matkalla).
 • lisämatkatavara, maks. 20 kg, 55 €/kpl.
 1.Huone

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us